Leegmanagement

Van magazijnrekken tot en met de ‘laatste’ nietjes

Als gevolg van een verhuizing blijft vaak overtollig meubilair over. Men besluit het huidige meubilair te vervangen of er is na een fusie of inkrimping te veel meubilair aanwezig is.
Verkopen aan medewerkers is een optie maar vereist goede afspraken en organisatie. Via Veilen Online kunnen we deze organisatie uit uw handen nemen en maken we goede afspraken met het personeel.

Het overtollige meubilair trachten we duurzaam te verwijderen via sociale instellingen. Indien er echt geen volgend leven meer gegund is, kunnen we het overtollige meubilair op een ecologische manier afvoeren.

Graag nemen we deze organisatie op ons. Ook bij plotselinge noodzaak verzorgen wij de logistiek, opslag en verkoop.

Archief opruimen

We kunnen alles opruimen, nadat u de deur van het oude pand achter u heeft dichtgetrokken. Inclusief papiervernietiging met attest. Of indien u nog een stapje verder wil gaan, archiefbewaring. Dit scheelt u weer een stuk archiefruimte, arbeidskrachten en middelen op de nieuwe locatie.

Leegmanagement en herstel in oorspronkelijke staat

Strippen van het pand.

In samenspraak met onze partners kunnen wij uw pand bezemschoon opleveren. Dit houdt in dat alle losse achtergebleven materialen uit het pand worden verwijderd en het pand leeg en proper wordt achtergelaten.
Wij kunnen bij de verhuizing het gehuurde pand in originele staat terugbrengen. De werkzaamheden behelzen onder meer het verwijderen van data-bekabeling, installaties, plafonds, vloerbekleding en wanden.

© 2023 Veilen Online

Behoort tot de groep GBBX BV